Mitsubishi Klimalarda %30'a
Varan İndirimler!

Mitsubishi Klima Türkiye Yetkili Satış ve Servis Merkezi

mitsubishi ev ofis klimaları

Mitsubishi Ev – Ofis Klimaları

Yaşam Alanlarınızda Konfor

Mitsubishi Ticari Klimalar

İşletmenize Özel Çözümler
mitsubishi vrf klimalar

Mitsubishi VRF Klimalar

Tek Merkezden Çoklu Yönetim

Neden Mitsubishi Klima’yı Tercih Etmelisiniz?

Yaşam alanlarınızda konforu devamlı kılan, sektörün en deneyimli ve başarılı firmaları arasında yer alan Mitsubishi Klima, az enerji ile yüksek verimi, geniş iklimlendirme özellikleri ile teknolojinin rahatlığını sizlerle buluşturuyor.

Ücretsiz Keşif

Mekana en uygun kapasitenin ve montaj yerinin belirlenmesi, tüketici beklentilerinin tam olarak karşılanması için ücretsiz keşif.

Geniş Servis Ağı

Türkiye genelinde 350 servis noktası. Mitsubishi klima montaj, bakım, arızada yetkili ve profesyonel servis hizmeti.

Ücretsiz Montaj

Standart ve sorunsuz bir kurulum için ilgili montaj prosedürü çerçevesinde ücretsiz Mitsubishi klima montaj hizmeti.

Zamanında Teslimat

Mitsubishi Klima İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde Mitsubishi klima modellerinde satış ve teslimat.

Mükemmel Konfor, Maksimum Tasarruf: Mitsubishi Klima Teknolojisi

En iyi iklimlendirmeyi geniş çalışma aralığı sayesinde en düşük enerjiyi harcayarak sizlere sunan Mitsubishi Klima, sessiz çalışma özelliğiyle de huzurunuzu koruyor.

a sınıfı enerji

A SINIFI ENERJİ SEVİYESİ

Mitsubishi heavy klimaların üstün teknoloji özellikleri sayesinde konfordan ödün sağlamadan mükemmel enerji tasarrufu. Artırılmış ısı eşanjörü kapasitesi ve yüksek verimli DC motor kullanımı ile yüksek performans.

24 saat iyon

24 SAAT İYON

Mitsubishi Klima negatif iyonlarla temiz orman havası. Havayı kötü kokulardan arındıran, sterilize eden, antibakteriyel ve çalışmasa bile elektrik harcamadan negatif iyonlar yaymaya devam eden üstün teknoloji ürünü Mitsubishi klimalar.

kendi kendini temizleme

KENDİ KENDİNİ TEMİZLEME

Kendini temizleyen iç ünitesi sayesinde küf oluşumunu önler, ortam hava kalitesini koruyarak cihaz parçalarının ömrünü uzatır. Mitsubishi Klima aktif ve pasif halde kullanılacak kendini temizleme özelliği ile hijyenik alanlar oluşturulur.

yıkanabilir koku filtresi

YIKANABİLİR KOKU FİLTRESİ

Sadece su ile temizlenerek koku giderme özelliğini yeniden kazanan akıllı fotokatalitik filtre ile kötü kokulardan arındırılmış tertemiz hava kalitesi. Mitsubishi Klima geri dönüşümlü koku filtresi sayesinde yaşam alanlarında konfor.

doğal enzim filtresi

DOĞAL ENZİM FİLTRESİ

Mitsubishi Klima emilen kötü kokuları ve doğal bir mekanizma ile bakterileri ortadan kaldıran, ortama güvenli ve temiz hava yayan doğal enzim filtresi ayrıcalığı.

alerjen filtresi

ALERJEN FİLTRESİ

Kedi kılı, ev tozu, akar, polen, bit ve diğer alerjenleri deaktive eden; mantar, bakteri ve alerjenik bileşenleri ortadan kaldıran, odadaki havayı her zaman taze ve temiz tutan Mitsubishi klima alerjen filtresi özelliği.

Klima Uzmanı

Mitsubishi klima fiyatları ne kadardır?

Mitsubishi klima fiyatları sezona özel kampanyalarıyla klima almak isteyenlerin bir numaralı tercihi olmaktadır. En yeni klima modelleri ve fiyatları hakkında bilgi almak için sayfamızı ziyaret edin.

Mitsubishi Klima Kampanyaları

Mitsubishi klima modelleri nelerdir?

Mitsubishi klima modelleri; ev ve ofis, ticari, multi ve VRF olarak ayrılmaktadır. Bu modeller de aynı şekilde duvar tipi, salon tipi, kaset tipi, tavan tipi, kanallı, yer tipi, multi klima ve VRF klima olarak ayrılmaktadır.

Mitsubishi Klima Modelleri

Mitsubishi klima yorumları nasıldır?

Mitsubishi klima yorumları genel olarak kullanılan klimanın modeline, mekan özelliklerine, kapasitesine, satın alınma amacına göre değişmektedir. Klima uzmanlarından ve teknik ekiplerden satın almak istediğiniz klimalar hakkında bilgi alabilir, çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Mitsubishi klima tavsiyesi yapar mısınız?

Klima satın almadan önce beklediğiniz ısıtma ve soğutma kapasitesine, klimayı kullanacağınız mekan özelliklerine, yaşadığınız şehre, mekanda yaşayan kişi sayısına göre değişecektir. Evleriniz için Mitsubishi duvar tipi klimaları, iş yerleriniz için kaset tipi klimaları tercih edebilirsiniz. Ancak yine de klima keşif ekipleri ve satış uzmanlarıyla satın alacağınız klimaya karar vermeniz gerekecektir.

Mitsubishi klima 12000 Btu özellikleri nedir?

12000 BTU klima modelleri, ısıtma ve soğutma kapasiteleri 12000 BTU’yu geçmeyen klimalardır. A sınıfı duvar tipi 12.000 btu klimalar maksimum 30 metrekare,  minimum 20 metrekare alan için ideal ısıtma soğutma gücüne sahiptir.

Mitsubishi klima 24000 Btu özellikleri nedir?

24000 BTU klima modelleri, ısıtma ve soğutma kapasiteleri 24000 BTU’yu geçmeyen klimalardır. Duvar tipi, yer tipi ve multi klima modellerinde karşımıza çıkmaktadır. Hemen hemen her mekana uyumlu olan 24000 BTU klimalar, evlerde, iş yerlerinde, okullarda, hastanelerde ve kamu kuruluşlarında rahatlıkla kullanılmaktadır.

Mitsubishi Heavy klima nedir?

Heavy klima, Mitsubishi’nin markasının klima modelleridir. Mitsubishi heavy, Mitsubishi gibi dünya devi elektrik ve teknoloji markasının klima koludur.

Mitsubishi inverter klima avantajları neler?

İnverter klima, klimanın içerisindeki hava üfleyen kompresörün ortamın ihtiyacına göre çalışma kapasitesini kendi kendine arttırması ve azaltmasıdır. İnverter özelliği olmayan klimalar ortamı sürekli aynı kapasitede hava üfleyerek ısıtmakta/soğutmakta, bunu yaparken de ortam belli bir ısıya ulaştığında klima otomatik kapanmakta, ortamın ısısı düştüğünde ise otomatik açılmaktadır. Mitsubishi inverter klima modelleri de mekanın ısısını akıllı bir şekilde belirleyerek avantaj sağlamaktadır.

Mitsubishi Inverter Klimalar

Kapasite hesabı nasıl yapılır?

Kapasite montaj yapılacak mekânın bulunduğu bölgeye, yapı malzemesine, pencere alanına, güneş ışığı alma miktarına, ortamda bulunan kişi sayısına, ek ısı kaynaklarına ve alanın büyüklüğüne göre yetkili kişiler tarafından hesaplanır.

Mitsubishi Klima Kapasite Hesabı

Klima kullanırken nelere dikkat edilir?

Klimanın hava üfleme kanatlarının direk olarak insanlara, evcil hayvanlara ve bitkilere gelmemesi tavsiye edilir. Kullanma kılavuzlarında da belirtildiği üzere konforlu bir ortam için oda sıcaklığının; soğutma için dışarıdaki ısının 10 derece altı ve ısıtma için ise 20-24 C aralığında bir sıcaklık değerine ayarlanması gerekli ve uygundur. Daha düşük sıcaklıklarda kullanım yazın hasta ettiğine dair yanlış bir önyargıya sebep olmaktadır.

Mitsubishi Klima Kullanırken Dikkat Edilecekler

En iyi klima modelleri nelerdir?

En iyi klima modelleri genel olarak dünya devi klima markalarıdır. Mitsubishi Heavy gibi Türkiye’deki iklimlendirme sektörünün nabzını tutan markalar Türk kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Duvar tipi ve salon tipi klimalar Mitsubishi markasının en çok tercih edilen klima modelleridir.

Sıkça Sorulan Sorular

En ucuz Mitsubishi klima fiyatları nedir?

Mitsubishi klima fiyatları; klimanın kullanılacağı mekanın büyüklüğüne, mekanda yaşayan kişi sayısına, istenen ısıtma ve soğutma kapasitesine, klimanın modeline göre değişmektedir. En yeni Mitsubishi klima fiyatları ve modelleri için klima fiyatları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Mitsubishi Klima Fiyatları

Mitsubishi klima yetkili servisi adresi nedir?

Mitsubishi klima yetkili servisleri Türkiye genelinde 300 noktada hizmet vererek Mitsubishi klima modelleri için bakım ve onarım çalışmaları uygulamaktadır. Alanında uzman servis ekipleri ve geniş yedek parça ağı sayesinde cihazların arızalarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmaktadır.

Mitsubishi Klima Yetkili Servisi

Mitsubishi klima özellikleri nedir?

Mitsubishi klimalar, A sınıfı konfor özellikleriyle en az enerjiyi harcayarak en yüksek verimi sunarlar. Anti bakteriyel filtreleri ve 24 saat iyon özellikleriyle birlikte ortamdaki havayı en temiz halde kullanıcılarına ulaştırırlar. Elektrik kesintilerinde kaldıkları yerden çalışmaya devam ederler. Mitsubishi klima özellikleri arasında otomatik çalışma ve programlanma da yer alır.

Mitsubishi salon tipi klima özellikleri nedir?

Mitsubishi salon tipi klimalar geniş mekanlarda rahatlıkla kullanılan, geniş ve güçlü hava akımına sahip, kolay taşıma ve montaj özellikleri olan klimalardır. 3 hot sistemi ile hızlı çalışma mantığına sahip, 24 saat iyon yayarak temiz hava sağlayan, kötü kokuyu ve bakterileri yok eden, ekonomik ve tasarruflu klimalar olarak tercih edilmektedir.

Mitsubishi Salon Tipi Klimalar

Mitsubishi duvar tipi klima özellikleri nedir?

Mitsubishi duvar tipi klima özellikleri arasında heavy teknolojisinin rahatlığı yer almaktadır. Doğal enzim filtresi ile kirli havayı emen, çalışmasa dahi temiz hava sağlayan, kötü kokuyu ve bakterileri yok eden, sessiz çalışma özelliğine sahip, kullanımı pratik, ekonomik ve tasarruflu Mitsubishi duvar tipi klimalar oldukça kullanışlıdır.

Mitsubishi Duvar Tipi Klimalar

Mitsubishi kaset tipi klima özellikleri nedir?

Mitsubishi kaset tipi klima özellikleri arasında 4 yönlü hava salınımı ilk sırada yer almaktadır. Ayrıca sessiz çalışma modu, dekoratif ve kolay monte edilme özelliği, kötü kokuyu ve bakteriyi yok etme, dijital programlama özelliği de yer almaktadır.

Mitsubishi Kaset Tipi Klimalar

Mitsubishi multi klima özellikleri nedir?

Tek üniteyle birden fazla klima sistemini yönetme ayrıcalığına sahip olan Mitsubishi multi klima özellikleri arasında tasarım esnekliği ve A sınıfı çalışma avantajları bulunmaktadır. Yüksek tasarruflu ve çevre dostu olan multi klimalar, geniş mekanlarda ya da birbirinden ayrı mekanlarda iklimlendirme sağlamak için kullanılmaktadır.

Mitsubishi Multi Klimalar

Mitsubishi ev ofis klima modelleri nelerdir?

Evlerde ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılacak, yüksek enerji verimliliğine sahip, çevre dostu ve hijyenik Mitsubishi ev ve ofis klimaları duvar tipi, salon tipi, kaset tipi, tavan tipi ve yer tipi klima modelleri arasından seçilebilir. İş yerlerinde multi klimalar da avantajlı olmaktadır.

Mitsubishi Ev Ofis Klimaları

Mitsubishi ticari klima modelleri nelerdir?

Geniş ve güçlü hava akımına sahip, konforlu ısıtma ve soğutma fonksiyonları ile kullanım kolaylığı sağlayan, otomatik kullanım ve hava akış fonksiyonları ile fark yaratan Mitsubishi ticari klimalar; duvar tipi, salon tipi, kaset ve mutli klimalar arasından tercih edilebilir.

Mitsubishi Ticari Klimalar

Mitsubishi VRF klima modelleri nelerdir?

Tek bir merkeze bağlı olarak ısıtma ve soğutma yapan klima sistemleri olarak bilinen Mitsubishi VRF klima modelleri için yeni kataloglarımıza göz atabilirsiniz. Değişken debili soğutucu akışa sahip tüm Mitsubishi klima modellerini tercih edebilirsiniz.

Mitsubishi VRF Klimalar

A sınıfı klima avantajları nelerdir?

Klimaların sınıfının belirlenmesi için COP (coefficent of performance) değeri hesaplanır. COP değeri ise kullanılan elektriğin verilen ısıya oranı hesaplanarak bulunur. Yani daha az enerji sarf ederek daha fazla ısı üreten ve verimliliği yüksek olan ürünlerin COP değeri yüksek olur. Bu oran 3.21’i geçtiği zaman klima A Sınıfı Özelliğini kazanmış olur.

Mitsubishi A Sınıfı Klimalar

Mitsubishi Klima Kurumsal Referanslar

Mitsubishi Klima Blog

klima kaç derecede çalıştırılmalı

Klima Kaç Derecede Çalıştırılmalı? İdeal Isıtma ve Soğutma Değerleri

Klima modları mevsime göre mekan ısısını ayarlamanız için yardımcı olan değerlerdir. Klima sıcak ayarı ve soğuk ayarı doğru yapıldığı sürece herhangi bir sorun yaratmamaktadır. Bu nedenle klima kaç derecede çalıştırılmalı iyi bilmek gerekir.

Devamını Oku >
cop nedir

COP ve EER Nedir? Klimalardaki İşlevi Nedir?

Klimalar ısıtma ve soğutma işlevini yerine getirirken elektrik enerjisi harcarlar. Bir klimanın ne kadar verimli olduğunu anlamak için performans katsayısı anlamına gelen COP ve elektrik verimliliği anlamına gelen EER değerleri gösterge olarak kullanılır.

Devamını Oku >
a sınıfı klima

A Sınıfı Klima – Yaşam Alanlarında 1 Numaralı Konfor…

A sınıfı klima, klima sınıflandırma kullanılan COP (coefficent of performance) değerinin 3.21’i geçmesi halinde klimaların sahip olduğu niteliktir. COP değeri kullanılan elektriğin verilen ısıya oranı hesaplanarak bulunmaktadır.

Devamını Oku >